Hvor ser jeg hvor meget og hvornår jeg skal betale?

Du finder disse oplysninger på din profilside.

Du kan logge på din profil oppe i højre hjørne af siden.

 

Hvor meget kan jeg låne?

Det er desværre ikke muligt i øjeblikket at ansøge om et lån hos kronelan.dk

 

Hvad er minimumsbetaling?

Minimumsbetalingen udgør den månedlige rente på kreditten og er derfor de omkostninger du skal betale hver måned, for at opretholde din kredit. Den månedlige rente er på 0,37%.

Du kan altid betale mere end minimumsbetalingen eller indfri din kredit.

Som ansvarlig långiver vil vi gerne sikre os, at vi foretager en forsvarlig långivning baseret ud fra din økonomiske situation. Derfor udfører vi en løbende kreditværdighedsvurdering hver 30. dag. Dette gør vi for at hjælpe dig med at identificere, hvornår din økonomiske situation ændrer sig væsentligt med henblik på at finde den bedste løsning for dig.

Baseret på låneaftale skal du indsamle og indsende respektive dokumenter: Din sidste lønseddel, Forskudsopgørelse, A-kasse, Bekræftelsesdokument med henblik på at blive evalueret af os, så vi kan foretage løbende kreditværdighedsvurdering hver 30. dag. Hvis du gør det, vil din månedlige obligatoriske betaling være 0,37% fra det udestående beløb.

Hvis du ikke selv ønsker at indsamle og indsende de oplyste dokumenter, tilbyder vi en ekstra FRIVILLIG service, hvor vi indsamler dokumenter selv på vegne af dig mod et ekstra gebyr; Derudover modtager du en rapport om din kreditværdighedsvurdering. Vi foreslår, at du gennemgår begge muligheder detaljeret, da du skal betale et ekstra gebyr, ved valg af den frivillige tilvalgs tjeneste. Hvis du ikke ønsker at betale ekstra gebyr for den frivillige tjeneste, foreslår vi, at du selv indsender alle de dokumenter der er nævnt ovenstående.

 

Hvad koster det at låne?

Ved oprettelse af dit lån betaler du 20% af hovedstolen i administrationgebyr, udover den månedlige rentebetaling af 0,37%. Du kan læse meget mere om dette i vores almindelige lånebetingelser.

 

Hvordan betaler jeg til min kredit?

Log ind på din profil og betal direkte via din egen bank. Din indbetaling bliver registreret med det samme.

Hvis din bank ikke er understøttet af Trustly bedes du vælge "Anden Bank". Oplever du tekniske problemer eller kan du ikke gennemføre betalingen, bedes du også vælge "Anden Bank" og derefter følge instruktionerne.
1. Klik på "Anden Bank";
2. Log på din netbank;
3. Kopier kontonummer og referencenummer og indsæt disse i din netbank;
4. HUSK at angive referencenummer;
5. Det beløb du overfører i din netbank SKAL være præcis det samme som du har valgt på din profil;
6. Fortsæt betalingen i din netbank.

 

Hvor længe kan jeg have min kredit?

Din kredit løber indtil den er tilbagebetalt - så længe du ønsker. Du skal som minimum betale minimumsbetalingen hver måned, du kan altid betale mere og indfri din kredit når du ønsker.

 

Indberetter Kronelån.dk til SKAT?

Ja, Kronelån.dk indberetter automatisk information om din kredit til SKAT.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, inden for vores åbningstid.
Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden.